Pozvánka na Evropskou ligu

čtvrtek 26.7.2012 | Redakce

Fotbalové prázdniny mají pouze fanoušci. Špičkoví fotbalisti se nezastaví ani přes léto. Nejlepší kluby naší nejvyšší fotbalové ligy čekají zápasy 2. předkola Evropské ligy. Má český fotbal šanci se prosadit v evropské konkurenci?

 
 

Fotbalové fanoušky, kteří netrpělivě čekají na zahájení další sezóny srdečně, vyrazili na fotbal do Boleslavi a do Plzně. Tyto týmy totiž přes léto hrají přípravná utkání Evropské ligy.

Plzeň přivítá ve čtvrtek 26. července na svém hřišti gruzínský celek Metalurgi Rustavi, díky výsledku prvního předkola, ve kterém Mustavi rozdrtilo albánský tým Teutu 6:1. Gruzínci tak potvrdili vítězství z prvního zápasu, který skončil 3:0. Plzeň se s Rustavi utkala i o týden dřív na jejich gruzínském hřišti a odvezla si vítězství 3:1.

Svého soupeře pro 2. předkolo už zná i Boleslav. Islanďané z týmu Thór Akureyri porazili FC Bohemians 5:1. Hlavní zásluhu na tom měl islandský hráč Thorsvöllur, který vstřelil hned tři branky. Bohužel jednou vlastní brankou mu pomohl i hráč Bohemians David Scully. Islanďané dorazili do Boleslavy na první zápas 2. předkola už ve čtvrtek 19. července a prohráli 3:0. Odvetný zápas čeká Boleslav další čtvrtek 26. července. Výsledky 2. kola Evropské ligy budou jasné do konce července.

Evropská liga z domova

Jestli je pro vás výlet do Plzně nebo do Boleslavi příliš složitý, můžete si alespoň tipnout výsledek. Vedle klasického sportovního sázení máte nyní možnost vsázet na výsledky mimo sázkovou kancelář a využít tzv. sázkovou burzu. Analýzy a tipy na fotbal naleznete na blogu sazeni.betfair.com.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies