Leskovec - Liptál

středa 14.9.2011 | MH

Tuto neděli zajíždělo naše mužstvo k mistrovskému utkání do Leskovce, který zatím marně hledá loňskou formu a kterému před tímto zápasem patřila předposlední příčka tabulky.
Po opatrném začátku se domácí ujali v 15.minutě vedení, kdy zahrávali přímý trestný kop. Střílený centr z úhlu těsně před brankářem Josefem Valchářem tečoval na přední tyčí Vlha. Naši borci však nesložili zbraně a nutno říci, že byli zkušenějšímu soupeři více než vyrovnaným soupeřem. Absenci řady zkušených hráčů trenér Axman kompenzoval nasazením pětičlenné zálohy, kde ostříleného Daňu svým pohybem i hrou doplňovali mladíci Urban, Mrnuštík, Londa J. a Gajdošík. Poslední jmenovaný také po rychlém úniku po pravé straně nekompromisně tvrdou střelou vyrovnal na 1:1 a tak se šlo o poločase do kabin za nerozhodného stavu.
Druhý poločas přinesl tlak domácího mužstva, jenž vyvrcholil naším faulem ve velkém vápně a následně nařízenou penaltou. Domácí kanonýr Hromada však nabídnutou příležitostí pohrdnul a branku minul. V následující fázi utkání jsme se na dostřel soupeřovy branky prakticky nedostávali. Několik rychlých výpadů Leskovce naše obrana ve spolupráci s brankářem zdárně vyřešila. S přibývajícími minutami tlak domácích slábnul a tak zápas skončil zaslouženou remízou 1:1.

Sestava :
Valchář - Kirchner I., Šimara, Gerža K. (C), Havel - Urban (90.Běhula), Londa J.(75.Daněk), Mrnuštík, Daňa, Gajdošík - Mikel ( 65.Kovařík )

Branky :
Leskovec : Vlha, Liptál : Gajdošík

Tímto bychom diváky chtěli pozvat na nedělní utkání, kdy od 16 hodin hostíme na našem hřišti tým Podlesí B.

 
 
Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies