Nebyli lepší, přesto vyhráli

pondělí 19.4.2010 | Redakce

Kdo myslel, že Liptál bude snadným soustem pro vsetínské hráče, byl velmi na omylu. Vzhledem k předvedené hře si Liptál zasloužil minimálně bod. Nutno říci, že vyhrál horší celek.

 
 

Liptál nastoupil do zápasu impozantně a již v prvních minutách se ujal vedení. Londa našel před brankou osamoceného Válka a ten s přehledem zavěsil - 0:1. Do poločasu jsme měli ještě pár slibných akcí, bohužel jsme je nedotáhli do konce. Dobře organizovanou hrou držel Liptál vsetínské střelce na uzdě. V poslední minutě prvního poločasu ovšem domácí udeřili. Pád vsetínského hráče v našem pokutovém území rozhodčí označil jako faul a domácí tak měli šanci vyrovnat. Penaltu s přehledem proměnili a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu - 1:1.

Druhý poločas měl Liptál taktéž pár slibných šancí, Matějů ani Londa však na domácího brankáře nevyzráli. Když už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, přišla pro hosty studená sprcha. Při útoku Vsetína se dostal k míči zcela osamocený jejich hráč a ranou k tyči strhnul vedení na vsetínskou stranu - 2:1. V samém závěru ještě nastřelil Válek břevno.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies