Bod s Hošťálkovou

neděle 28.3.2010 | Redakce

Mužstvo mužů přivítalo v prvním zápase jarní sezóny tým z Hošťálkové. Před dobrou diváckou kulisou chtěl Liptál dát zapomenout na špatné podzimní výsledky a všechny přesvědčit, že nepatří na chvost tabulky.

 
 

První poločas byli lepší hosté z Hošťálkové. Jejich důraz a pohyb nám dělal problémy, navíc jsme svými chybami dostávali soupeře do šancí. Po jednom z rohových kopů jsme neuhlídali hostujícího hráče a ten dobře mířenou hlavičkou otevřel skóre zápasu - 0:1. Ojediněle jsme se dostali do šancí i my, ale Šimara, Matějů a ani Londa se z branky neradovali. Dobře chytající Svoboda držel naše naděje na nějaký bodový zisk a i díky němu se šlo do šaten jen s jednobrankovým rozdílem.

Druhá půle už byla z pohledu Liptálu o něčem jiném. Jasně jsme začali Hošťálkovou přehrávat. Liptál ovládl hru v poli a výsledkem bylo vyrovnání. Střídající Blanarčík vybojoval míč pro s chutí hrajícího Londu a bylo to 1:1. Při ojedinělém útoku hostů tahal za záchrannou brzdu Hnátek a po druhé žluté kartě musel předčasně do šaten. V samém závěru utkání ještě měli oba mančafty po jedné šanci,které však zůstaly nevyužity.

 

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies