Na turnaji druzí

pondělí 8.3.2010 | R.Š.

Domácí družstvo starších dorostenců Valašského Meziříčí nastupovalo k zápasu s našimi muži s vědomím, že pouze výhra v zápase jim zaručuje 1. místo na turnaji "Gulášfest - cup 2010". 

 
 

Jak si předsevzali, tak činili. Hned v prvních minutách vletěli na naše hráče ve vysokém tempu a dobrou kombinační hrou je dostali pod tlak. Již v 5. minutě se blýskl exhibičním trojzákrokem gólman Svoboda, kdy nejprve vyrazil střelu domácího útočníka a následně "reflexivně lapil" obě jeho dorážky. Pro hráče Liptálu to nebylo dostatečným varováním a dál přenechávali diktování hry soupeři, kteří se dostávali čím dál více k zakončení a ohrožení naší brány. Na úvodní gól utkání nemusela hrstka diváků dlouho čekat, v 15. minutě se na  pravé straně uvolnil domácí útočník, vběhl do velkého vápna a  křižnou přízemní střelou na zadní tyč rozvlnil síť Liptálu – 1:0. Ve 20. minutě to již bylo 2:0 - po sérii krátkých rychlých přihrávek se míč dostal na neobsazeného levého útočníka, pro kterého již nebyl problém dostat míč do brány. Až po tomto gólu začali hráči Liptálu pozvolna zvyšovat nasazení a přesnost přihrávek, jež přineslo jejich brankové příležitosti. V 30. minutě utekl Mikel po pravé straně, ve velkém vápně na sebe nalákal protihráče a zpětnou přihravkou našel volného Havla, který vystřelil podél gólmana přesně, leč nedůrazně. Z brankové čary míč do bezpečí odkopl domácí obránce. Největší šanci Liptálu v 1. poločase měl těsně před jeho závěrem opět Mikel, který se sám řítil na brankáře, ale jeho střele zabránil včasným a dobrým vyběhnutím domácí brankář.

 

Do druhého poločasu nastoupilo domácí družstvo dorostenců jako vyměněné a to doslova. Starší dorostence nahradili mladší a Liptálu se naskytla výrazná převaha na zkorigování zápasu. Dle očekávání Liptál začal náporem a dostal se i do velkých brankových příležitostí. Londa ani následně Martišek, jehož šance po gólu doslova volala, však neuspěli. Postupem času se však více osmělovali domácí hráči a po krásném lobu zvýšili náskok již na -3:0. Po pěti minutách se ukazatel skóre měnil i na druhé straně, když se Mikelovi podařilo hezky uvolnit a obstřelit brankáře Valašského Meziříčí – 3:1. Zdramatizování zápasu se však již liptálským nepodařilo, naopak snad nejmenší a nejmladší hráč na hřišti ukázal všem jak zpracovat míč a následnou přesnou střelou nedat našemu gólmanovi šanci – 4:1.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies