Vydřená výhra

pondělí 8.2.2010 | M.H.

V utkání s posledním týmem 3.třídy - Krhovou jsme to vůbec neměli lehké.
 

 
 
Naše mužstvo, jak se již pomalu stává nemilou tradicí, nastupovalo opět ve velmi pozměněné sestavě. Přesto to byli naši hráči, kteří se dostali do první šance. Po kombinaci Válka s Matoškou, druhý jmenovaný zakončoval střelou z hranice šestnáctky nad branku Krhové. Bohužel to byl jediný světlý okamžik před soupeřovou bránou v úvodu utkání. Naopak svým nedůrazem a zbytečnými chybami jsme dostávali hráče Krhové do šancí. Ty však zůstaly neproměněny a to díky pohotovým zákrokům gólmana Svobody a zároveň díky nepřesné mušce soupeře.  Situace se změnila po trestném kopu Krhové, kdy Řezníčkovu střelu vyrazil brankář nad břevno. O dvě minuty později našel centrem za obranu Matoška Matějů. Ten ve skluzu trefil brankovou konstrukci. Naši zlepšenou hru ve 30.minutě korunuje Blanarčík gólem. Po přetaženém rohu Válka, Matějů hlavičkou vracel míč před bránu a na brankové čáře dorazil míč do sítě Blanarčík – 0:1. Zdálo se, že hru máme pod kontrolou. Ve 37. minutě však přišel na řadu rohový kop Krhové. Nikým nekrytý hráč pohodlně srovnal na 1:1. Naši hráči jako by po vyrovnávací brance usnuli a tak dvě minuty na to obránce hostí získal míč, bez problémů prošel půlku hřiště a chytrou střelou na zadní tyč získal hostům vedení – 2:1.

 

Druhý poločas naši hráči začali aktivněji. V 50. minutě střílel Blanarčík nad břevno a o chvíli později drzý průnik Urbana zastavili obránci jen za cenu faulu. Následný pokutový kop s přehledem Řezníček proměnil – 2:2. V této fázi zápasu jsme si vytvořili několik slibných šancí, bohužel ani Mikel ani Matoška neproměnili. Brankář Svoboda si připsal první zákrok v druhé půli až ve 68.minutě. Naši hráči měli více míč na kopačkách. Ojedinělý pas za naši obranu soupeř zakončil z hranice velkého vápna střelou nad. V 80.minutě, podobně jako v první půli přetažený rohový kop na zadní  tyč, vrátil Matějů do hry a důrazný Blanarčík z malého vápna skóruje – 2:3. I v deseti hráčích jsme , bez zraněného Matějů ,s přehledem  jednogólový náskok udrželi.

Vítězství je o to cennější, že i když se fotbalově našim hráčům nedařilo zdaleka podle jejich představ a že se zápas pro nás na konci první půle výsledkově nevyvíjel příznivě, svou bojovností a vůlí až do poslední minuty dokázali utkání dovést do vítězného konce.

Tabulka
P.    Tým     
Záp. Bod
1Huslenky
9
17
2
Valašská Senice
9
16
3
Valašská Polanka 9
15
4
Liptál
9
15
5
Halenkov B
9
14
6
Ratiboř B
9
14
7
Študlov/Lidečko 9
12
8 Střelná910
9
 Janová97
10 Leskovec97
    
    
    
    
 
Anketa

 

Počet hlasujících: 1

 
Narozeniny
tento měsíc již nikdo nemá narozeniny
 
Marodka
na marodce není žádný hráč
 
 
 
Copyright © 2008 FK Liptál, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS, Nastavení cookies